PORTRET LATEN MAKEN

Een geschilderd portret is een tastbare en blijvende herinnering aan een geliefde, kind, ouder, vriend of speciaal iemand. Mattie is een ervaren portretschilder en schildert portretten van zowel kinderen als volwassenen. Ze maakt eveneens portretten van (huis-) dieren.

Voor een portretopdracht observeert, schetst en fotografeert Mattie het model in het atelier of in de eigen vertrouwde omgeving. Ze kan ook de plek waar het kunstwerk komt te hangen bekijken en daarmee rekening houden en adviseren over kleur en formaat. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en opties.


Portret 

*

Een vlot getekend portret in houtskool of krijt, vanaf 15 x 15 cm – 70 x 100 cm (vierkant, liggend of staand formaat)

 

Meer informatie

 

 Portret

**

Klein maar fijn! Een geschilderd portret in verfijnd formaat in acryl of olieverf, vanaf 15 x 15 cm – 40 x 40 cm (vierkant, liggend of staand formaat)

 

Meer informatie

 

 Portret

***

Mooi middenformaat. Een uitgewerkt portret in acryl of olieverf, vanaf 50 x 50 cm – 80 x 80 cm (vierkant, liggend of staand formaat)

 

Meer informatie

 

 Portret 

****

Een statement aan de wand! Een op groot formaat geschilderd portret in acryl of olieverf op doek, vanaf 90 x 90 cm (vierkant, liggend of staand formaat)

 

Meer informatie